Wie ben ik?

Ik ben een creatieve generalist: ondernemend, sociaal, meedenkend, enthousiast en actiegericht.

Ik help jou als ondernemer, waarbij we samen bepalen waar hulp nodig is en de aandacht richten op hetgeen nodig is om het bedrijf en de medewerkers op de juiste manier te laten groeien. Ik neem die werkzaamheden uit handen die blijven liggen, die teveel zijn of waar te weinig kennis voor is.

Denk in het algemeen aan zaken als opzetten, meedenken, uitvoeren, organiseren, structureren, uitwerken en/of een variatie hierin.

Photo by: Jacomijn Dijkers

Personele zaken

Ik zoek mee naar de juiste mensen voor de open plekken binnen het bedrijf, ik zorg dat de on- en/of off boarding van een medewerker vlot verloopt. Daarbij is de personele administratie op orde, inclusief de salarisadministratie. De arbeidsvoorwaarden worden gecheckt en waar nodig toe- of aangepast. 

Zitten de medewerkers wel op de juiste plek, zijn er doorgroeimogelijkheden en/of is er opleiding nodig, worden de richtlijnen en regels bij ziekteverzuim goed gevolgd?

Ik zorg ervoor dat niets vergeten wordt en de arbodienst en het UWV tijdig worden geïnformeerd, de werknemer en leidinggevende structureel contact houden met elkaar en/of dat vervangend werk wordt Inge-regeld.

Ik heb met diverse systemen en portals gewerkt op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Is het voor mij een (nog) onbekend systeem, dan kan ik mij snel alles eigen maken.

Facilitaire zaken

Ik beheer het wagenpark, de (mobiele) telefonie, hardware (laptops e.d.), kantoorartikelen, bedrijfskleding en nog veel meer. Ook kan ik een rol spelen in het reilen en zeilen van een bedrijfsrestaurant of inzet/beheer van catering.

Binden & boeien

Ik houd contact met de medewerkers en zorg dat iedereen goed en tijdig op de hoogte wordt gebracht over het bedrijf door een goede en duidelijke interne communicatie.

Ik organiseer (structurele) personele bijeenkomsten, dé perfecte binder van het bedrijf met haar medewerkers. Het bij elkaar brengen van medewerkers tijdens een personeelsfeest of bijeenkomst kun je dan ook gerust aan mij overlaten.

Staat er een beurs op de agenda, count me in om alles helemaal te ontzorgen, dan weet je zeker dat het is Inge-regeld.